Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Xρήσιμες Ωρες


25/03/2011 - To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταλήγει σε συμφωνία για την Ευρωπαϊκή Σταθερότητα μηχανισμού (ESM) και Euro Plus Σύμφωνο για τη διασφάλιση της διαρκούς σταθερότητας της ζώνης του ευρώ ως σύνολο.
________________________________________________________

To υποσύνολο είναι αμελλητέο ή μελετημένα ελεγχόμενο απο το σύνολο των Αγορών.

Η διαρκής τάση προς συγχώνευση των μικρομεσαίων Αγορών με σκοπό τη δημιουργία πανίσχυρων οικονομικοπολιτικών κολοσσών έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή αποσύνθεση των κοινωνικών δομών που στήριζαν το οικονομικοπολιτικό μοντέλο με γνώμονα τη συντήρηση και εξέλιξη της μικρομεσαίαας Αγοράς μέσα στα αυστηρά καθορισμένα μικρομεσαία πλαίσια της. Οι νέες δομές που απαιτεί η δημιουργία κολοσσών δεν αφορουν πλεόν σε Τοπικές Κοινωνίες αλλα σε ενα παγκόσμιο μοντέλο με ελάχιστες διαφοροποιήσεις ανα ήπειρο για την λειτουργία ενος ανταγωνισμού.
κατηγορία ασυναρτησίας: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονομικοί Ορίζοντες


Ζήτημα για την Ουάσιγκτον είναι να στρέψουν την προσοχή της στο μέλλον, αφού έχουν το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής πυρκαγιών. Η κρίση φαίνεται να έχει τελειώσει, αλλά παραμένουν ερωτήματα για το πώς να διαχειρίζονται σύμφωνα με κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και, κυρίως, πώς να σχεδιάσουν ένα οικονομικό σύστημα για το μέλλον που είναι πιο ανθεκτική στις δυσμενείς κρίσεις. Με φορολογικά κίνητρα στη θέση του και δεν προβλέπεται να υπάρξει μεγαλύτερη, η οικονομική πολιτική από την Fed και το Υπουργείο Οικονομικών είναι ο μόνος ενεργός δυνατότητα για περαιτέρω δράση για να αντισταθμίσει την ύφεση.

Η σημερινή κατάσταση της οικονομίας

Η χρηματιστηριακή αγορά πιστεύει ότι η οικονομία γυρίζει, και του οικονομικού τύπου χαιρέτησε την έκθεση μισθοδοσίας της περασμένης Παρασκευής, με θετικές, για μια φορά. Αλλά η είδηση ​​δεν είναι καλή.απασχόλησης μισθοδοσίας Εδώ, σε σύγκριση με τη σοβαρή ύφεση της 1981-82:

Οι καλές ειδήσεις είναι μόνο η σχεδόν αόρατη καμπή της πτωτική πορεία των θέσεων εργασίας.

Εκτός από την επιτυχή προσπάθεια για να αποτρέψουν την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η κύρια οικονομική δράση για να αντισταθμίσει την ύφεση έχει την έγκριση της Fed του στόχου επιτοκίου διατραπεζικού δανεισμού των ουσιαστικά μηδέν. Οι τιμές των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων ασφαλή στοιχεία ενεργητικού-Δημοσίου και των ιδιωτικών μέσων να απολαύσετε τη ρητή ή σιωπηρή εγγύηση από την κυβέρνηση είναι κοντά στο μηδέν. Αλλά, δυστυχώς, τα ποσοστά που καταβλήθηκαν από τα περισσότερα ιδιωτικά ιθύνοντες είναι σχεδόν εξίσου υψηλό, ή σε ορισμένες περιπτώσεις υψηλότερες από ό, τι πριν από την έναρξη της ύφεσης. Η Fed και οι πολιτικές Δημοσίου να μειώσει τα ποσοστά αυτά έχουν παραδοθεί αρκετά μικρή μέχρι σήμερα.

κατηγορία ασυναρτησίας: Κυριακάτικη Οικονομική